За нас

В наше лице ще намерите благонадежден партньор

Стремим се да отговаряме на високите ви критерии за качество и бързина. В наше лице ще намерите благонадежден партньор, на който може да разчитате.

Прочети повече

Проекти

Базова платформа за мониторинг на индустриални обекти чрез използване на безжични комуникации (БПМИО)

Базовата платформа за мониторинг на индустриални обекти чрез използване на безжични комуникации – БПМИО има за цел създаването на инфраструктура, позволяваща реализиране на системи за управление и активен мониторинг на параметрите на стопанските обекти. Тя е насочена предимно към индустриални приложения, но може да бъде успешно използвана и в други отрасли. На базата на съвременни технически решения в областите на комуникацията и процес-контрола, БПМИО има за цел създаването на клас от хибридни микропроцесорни контролери, реализиращи системи за управление на технологични обекти и използващи вътрешни и външни информационни ресурси.

img_projects

Базовата платформа позволява реализацията на стационарни и мобилни производствени комплекси с високо ниво на интелигентност. Елементи на платформата, включени към съществуващи инсталирани производствени мощности, създават предпоставки за повишаване на производителността и за програмен контрол върху работата на технологичните подсистеми.
Прочети повече